Dublin.no - Dublin guide, råd, tips, billig hotell i Dublin, billig fly til Dublin m.m.
 
Dublin hotell - billig hotell i Dublin

Billig hotell i Dublin

   

Billig hotell i Dublin!Dublin.no anbefaler: Vår efaring er at du finner billigst og best hotell i Dublin på Hotels.com. Bør sjekkes!

Penger å spare på hotell i Dublin...

Tilbudet av hoteller er stort i Dublin, prisene svinger ofte ganske mye. Dermed er det lett å bli forvirret. Men fortvil ikke. Dublin.no hjelper deg med gode tips for å få et bra hotell billigst mulig i Dublin.

Her er våre beste tips:

 
  Hotell booking:

Bestill selv på nettet! Det er mye å spare på å booke hotell på nettet selv, samtidig som det en morsom og fin oppladning til Dublin-turen.

Det er uoverkommelig å surfe rundt på nettsidene til alle hotellene som finnes i storbyen Dublin. Derfor anbefaler vi at du bruker en annerkjent hotellportal for å booke ditt hotell i Dublin. Om ikke det blir dyrere enn å bestille direkte, spør du? Nei, faktisk har hotellsidene vi anbefaler ofte billigere priser enn om man skulle bestilt direkte fra hotellene de tilbyr selv. Dublin.no anbefaler følgende gode og trygge hotell-sider på nettet: Hotels.com, Supersaver, Go To Gate (se flere nederst på denne siden).

 
Hotell standard:
I likhet med naboen Storbritannia er stilen på hoteller ofte en noe annen i Dublin og Irland enn den vi er vant med i Norge. Standarden er jevnt over god, men mange hoteller har noe mer teppegulv og en mer "maksimalistisk" stil enn den vi stort sett finner på hoteller her hjemme. Det finnes også mange mer "moderne" hoteller i Dublin. Så om du har klare preferanser på om du ønsker enten en "moderne" stil eller en mer tradisjonell "britisk" stil på hotellet, ta en nærmere kikk på bildene fra ditt aktuelle hotell på nett for å få et inntrykk av stilen.
   
Hotell beliggenhet:  
Vær oppmerksom på at mange av hotellene i Dublin ligger et lite stykke utenfor sentrum, og at du dermed trenger kollektivtransport ned til bykjernen. Ta prisen på slik transport og tiden brukt på dette med i beregningen når du velger ditt hotell. Ofte kan det kankje være en ide å gå for det mest sentrale hotellet av dine alternativer.  
   
Frokost:  
Mange hoteller i Dublin har ikke frokost inkludert i den prisen som oppgis. Sjekk dette, og ta det med i vurderingen ved valg av hotell. Husk at et dobbeltrom inklusive frokost, som ved første øyenkast fremstår som dyrere enn et dobbeltrom uten, plutselig kan bli langt billigere totalt når du må legge til to frokoster på regningen på sistnevnte. Prisene for frokost varierer, men de kan fort komme opp i 100 kr pr stk.  
   
Tidspunkt:  
Prisene på hotell i Dublin avhenger av etterspørselen. Derfor kan det være penger å spare på å legge ditt Dublin-opphold til et tidspunkt med minst mulig hotell-belegg. Siden Dublin er en populær weekend-destinasjon, kan det være penger å spare om du har mulighet til å legge oppholdet utenom helg. Det samme gjelder ferier.  
   
Anbefalte nettsteder for booking av hotell i Dublin:
 
Hotels.com Dublin Ikke bestill hotell i Dublin før du har sjekket denne bookingtjenesten sine Dublin-tilbud. Her finner man svært ofte markedets aller laveste priser for hoteller i Dublin. Tjenesten har også en nyttig gjestevurdering, der du kan se andre gjesters vurdering av ulike hotell.
Go To Gate Dublin God tjeneste hvor du kan finne billig budsjett-overnatting via deres Dublin-side. Lar deg i hotellsøket sette maksimumsgrense for pris du ønsker å betale for hotellet.
Supersaver Dublin Man kommer ikke utenom Supersaver i oversikten over bookingtjenester. Tilbyr ofte svært god pris på hoteller/pakkereiser på sin Dublin-portal.
ebookers Dublin ebookers har ofte gode tilbud på hoteller i Dublin, og her kan du ofte gjøre et kupp. Et besøk på deres Dublin-side anbefales før booking.
 
Spar penger med Dublin.no:

Dublin.no - din guide til Dublin. Tips og råd om Dublin, billig hotell, billig fly m.m.

 
 
Billig hotell i Dublin Dublin.no hjelper deg med å finne billig hotell i Dublin. Her er det penger å spare! Og husk; for hver krone spart her, jo mer har du å rutte med til en tur "ut på livet" i pulserende Dublin!
   
Billige flybilletter til Dublin Det er bare et par timers flytur til Dublin og byens opplevelser, men prisforskjellene store. Vi hjelper deg å finne de billigste flybillettene til Dublin her!
 

 

   
     
     

Enda en side fra MG.no! Fotos: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum